Hva er Nissan intelligent valg?

Nissan Intelligent Choice fordeler

Bak hver eneste av våre godkjente bruktbiler finner man spennende design og fleksible løsninger som gjør en brukt Nissan trygg å kjøpe. En fin måte å starte på, og vi legger til en streng sertifiseringsprosess og en Nissan-garanti, med ekspertise fra folk som kjenner bilen din bedre enn noen andre. Når du ser alle fordelene under her, vet du at når du kjøper en Nissan Intelligent Choice bruktbil så følger trygghet på turen med.
Header Image

Betryggende garanti

Flerpunkts inspeksjonsrapport

Flerpunkts inspeksjonsrapport

En bruktbil eller en brukt elbil fra Nissan Intelligent Choice går gjennom en grundig teknisk inspeksjon for å tilfredsstille strenge krav til kvalitet. Bilenes komplette servicehistorikk oppdateres. Vi sjekker også om bilen har heftelser eller krav. Dette sikrer at alle sider ved en bruktbil blir undersøkt, og kun ved oppnåelse av alle krav, kan vi si at dette er en NISSAN Intelligent Choice.
Oppdatert servicehistorikk

Oppdatert servicehistorikk

Bilens komplette servicehistorikk er oppdatert. Vi har også sjekket at bilen ikke har noen heftelser.
30 dager/2 000 km bytterett

30 dager/2 000 km bytterett

Fordi Nissan-teknikere har gjort alt for å sikre at din brukte bil ser bra ut, føles og kjører så bra som ny, tilbyr vi deg trygt en bytterett på 30 dager/2 000 km. Hvis du ikke umiddelbart er fornøyd med din brukte bil eller brukte elbil fra Nissan Intelligent Choice, kan du bytte den fritt innen 30 dager eller 2 000 km. Du kan bytte den i en Nissan-modell fra samme priskategori hos din forhandler.
Nissan veihjelp

Nissan veihjelp

Nissan Assistance (veihjelp) er gyldig under hele bilens fabrikkgaranti, og fornyes med et år for hver gang du utfører en service hos et autorisert Nissan-verksted. Vi lover å holde bilen din i gang 24/7. Dersom noe uventet dukker opp, garanterer vi 24 timers veihjelp uansett alder på din Nissan. Hvor enn og uansett, bare ring 66 98 39 27, så er vi der for deg.
Minimum 12 måneders garanti

Minimum 12 måneders garanti

Hver Nissan Intelligent Choice bruktbil kommer med fabrikkgaranti på minimum 12 måneder eller 20 000 km (det som oppnås først).
Elbil-batteri kvalitetsgaranti

Elbil-batteri kvalitetsgaranti

Vi vet at du ønsker en forsikring om et funksjonelt batteri når du kjøper en brukt elbil. Derfor lover vi å bytte ut batterideler som forårsaker et kapasitetstap på mer en 9 streker (av 12), innen batterigaranti-perioden.
Fri mobilitet

Fri mobilitet

FRIHETEN TIL Å VÆRE MOBIL, SELV NÅR BILEN ER PÅ VERKSTED Ved innlevering av bilen til service eller reparasjon, gjør vi alt vi kan for at du skal kunne kjøre videre. Hvis du bestiller time i forkant, vil vi kunne gi deg en fri lånebil eller i det minste en alternativ transportløsning til dit du skal.

You+Nissan. Cårt løfte. Din opplevelse

You+Nissan. Cårt løfte. Din opplevelse
Kjøp av en Nissan bruktbil fra Nissan Intelligent Choice er nesten som å kjøpe en helt ny bil, så dersom du melder deg inn i You+Nissan, vil du få samme rettigheter som du får ved nybilkjøp. Som privatkunde kan du nyte godt av fordelene med medlemskap i You+Nissan kundeprogram. Du vil bli behandlet på en ærlig, åpen og kundevennlig måte. Vi vil ta vare på deg. Vi lover.
Hvis du ikke fant din foretrukne brukte Nissan, kan du også ta en titt på Nissan Bruktbilportal.